Website optimalisatie

Heb je twijfels over de effectiviteit van je eigen website? Vinden jouw bezoekers wel waar ze naar op zoek zijn? Bereiken ze hun / jouw doelen wel op de meest efficiënte manier?

"Website optimalisatie is van essentieel belang voor elk bedrijf dat een website heeft. Door je website te optimaliseren zorg je ervoor dat je online beter gevonden wordt en beter slaagt in je doelstellingen."
Favicon dewebsitemaker
dewebsiteontwerper.nl

Website optimalisatie cyclus

Het website optimalisatie proces kan worden gebruikt om je website te optimaliseren voor Usability en Conversie. Conversie is het omzetten  van website bezoekers naar klanten . Dit kan doordat men iets koopt, maar ook door het aanmelden  voor een nieuwsbrief of het achterlaten van gegevens voor een terugbel afspraak.

Usability wordt als volgt omschreven:

De mate waarin je bezoekers in staat worden gesteld hun doelen te bereiken

Het optimaliseren van websites is een doorlopend proces, een cyclus. Je website kan namelijk altijd beter.  Het is dus van belang om continu te blijven werken aan het optimaliseren van je website. 

Website testen en optimaliseren

BEGRIJP HOE UW BEZOEKERS UW SITE ERVAREN

Eén van de belangrijkste aspecten van een succesvolle website met resultaat, zoals meer klanten, inschrijvingen of verkopen, is de gebruiksvriendelijkheid van een website.

Er is een spreekwoord wat zegt:  “In het land der blinden is éénoog koning “, maar het tegengestelde is ook zeker waar: Er zijn zoveel goede websites, dat een matige site al snel negatief opvalt. En niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor u: een website die niet goed in elkaar zit kan u klanten kosten. Gebruiksvriendelijkheid is daarom een vereiste voor een succesvolle website: met een niet gebruiksvriendelijke website laat je kansen liggen.

Het doel van een gebruiksvriendelijke website is om de bezoeker zo snel en makkelijk mogelijk naar zijn doel te leiden. Dat de bezoeker hierdoor langer op de website blijft is mooi meegenomen, maar als de bezoeker vervolgens verdwaald op je website komt deze misschien wel nooit meer terug. Zoeken naar informatie is dodelijk, niemand wil tijd en energie verspillen aan iets dat je niet kunt vinden. Zo lang je de bezoeker het gevoel kan geven dat hij op het juiste spoor zit en steeds komt waar hij wil zijn, dan ben je goed bezig.

een website moet responsive zijn

Het gebruik van mobiele apparaten om op internet te browsen neemt enorm snel toe. Veel websites zijn echter nog niet geoptimaliseerd voor die mobiele apparaten. Mobiele apparaten zijn vaak beperkt door de grootte van het scherm en vereisen een andere aanpak voor de manier waarop de inhoud op het scherm wordt weergegeven.

Responsive webdesign,  beantwoordt aan de behoeften van de gebruikers en de apparaten die zij gebruiken. De lay-out verandert op basis van de grootte en mogelijkheden van het apparaat. Op een telefoon zien gebruikers inhoud bijvoorbeeld in één kolom, terwijl een tablet dezelfde inhoud misschien in twee kolommen weergeeft.

 

Uiteraard passen wij dit toe op al onze ontwerpen

de bouwstenen van onze websites

Van bezoeker naar klant

Door een mooie uitstraling van de website en interessante, relevante inhoud, welke gemakkelijk te vinden is, wordt de bezoeker sneller een klant.

Opvallend design

Door gebruik te maken van een goede layout en een juiste mix van informatie, zoekwoorden en afbeeldingen worden er meer bezoekers naar de site getrokken.

Betrouwbare hosting

Wij kunnen ook de hosting van uw website regelen. We hebben hiervoor een zeer betrouwbare partner met aantrekkelijke prijzen.

Optimaal responsive

De inhoud van de website past zich aan aan het scherm waarop je deze bekijkt. Duidelijk leesbaar en functioneel te bedienen.

Call to action

Door in contact te komen met de bezoekers schep je een band met je potentiële klanten waardoor ze sneller over zullen gaan tot een aankoop

Gemakkelijk aan te passen

Een door ons geleverde website is later altijd gemakkelijk weer aan te passen, tegen een kleine vergoeding kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Wij maken voor u een prachtige functionele website

welke precies bij uw bedrijf past en en op uw doelgroep is afgestemd.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op

U VERDIENT EEN GOEDE SITE

WANT

EEN GOEDE SITE VERDIENT VOOR U