Waarom een site van dewebsiteontwerper.nl

de website ontwerper .nl

“Het doel van een website is UW BEZOEKERS duidelijk te maken wie U bent, wat UW BEDRIJF voor hen kan betekenen én waarom ze voor UW DIENSTEN EN/OF PRODUKTEN moeten kiezen.”

In principe heeft u ons niet nodig. Er zijn genoeg kant en klare voorbeelden op internet te vinden waarmee u een prima site kunt maken. Maar als u eenmaal zo’n mooie site gemaakt hebt moet hij ook te vinden zijn.
Daar gaat het bij die kant-en-klare site’s mis. De site is niet op uw bedrijf en op uw klanten afgestemd en zal daarom in de brei op het internet verzuipen en steeds verder naar beneden afzakken in de zoekresultaten.

Een site van dewebsiteontwerper.nl is precies op u en/of uw bedrijf afgestemd. We maken gebruik van uw eigen sterke punten. Zo gebruiken we, indien mogelijk, uw eigen foto’s, uw eigen aangeleverde teksten en maken daar een site van die precies aansluit op wat uw klanten zoeken .

Als u een lokaal bedrijf bent in Friesland en uw doelgroep zich in uw regio bevindt dan wilt u ook daar gevonden worden en heeft u er niets aan dat u bovenaan een zoeklijst komt van iemand in Zeeland.
Het internet is wereldwijd maar wij gebruiken het, wanneer gewenst, ook voor “huis aan huis” campagnes.

Maar ook als u “groot denkt” en uw producten of diensten voor een groter gebied beschikbaar wilt stellen bent u bij ons aan het juiste adres. Een site voor heel Nederland met daarnaast een site voor bijv. Duitsland? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij bieden u een website op maat

Website Ontwerpen

Een website laten maken is een ontdekkingsreis. Tijdens deze reis zoeken we naar uw identiteit. Waarom moeten klanten uw producten of diensten kopen? Wij vertalen dit in een website die speciaal op uw bedrijf is toegespitst.

Website Optimalisatie

Wij kunnen ook uw bestaande website optimaliseren en vernieuwen. Samen met u kunnen we een strategie opzetten om uw bedrijf ook commercieel beter te laten presteren door meer klanten naar uw site te lijden en te behouden.

Webshop Ontwerpen

Wij kunnen voor uw bedrijf een webshop ontwerpen geheel in uw eigen huisstijl. Heeft u al een webshop? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wij optimaliseren deze graag voor u zodat uw verkopen weer een boost omhoog krijgen

Nieuwsgierig geworden?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM TE BESPREKEN
WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR UW NIEUWE SITE.