Websites ontwerpen

Toe aan een nieuwe website?

Dan bent u bij DeWebsiteOntwerper aan het juiste adres

Waaraan moet een goede website voldoen?

Uw website | Uw huisstijl

Als een bezoeker op uw website komt dan moet hij of zij direct uw bedrijf hier in herkennen. Heeft u nog niet een duidelijke huisstijl? Dan ontwikkelen we die samen met u.

relevante informatie

De bezoeker moet onmiddellijk de informatie vinden waarnaar hij of zij op zoek is, zonder de gehele site te doorzoeken.

Duidelijke navigatie

Een goeie website heeft een duidelijke opbouw en alle informatie is gemakkelijk te vinden. Anders is de bezoeker binnen een ogenblijk weer vertrokken

Van bezoeker naar klant

De website moet uw bezoeker nieuwsgierig maken naar uw producten en/of diensten. Hij of zij moet verleid worden tot het doen van een aankoop.

Kies de stijl die bij u past

De missie van uw bedrijf bepaald de stijl van uw nieuwe website.

Verkoopt of levert u een uniek product waarover u  de bezoekers van uw site wilt informeren  dan passen we hier de website op aan en is wellicht een informatieve aanpak de juiste.

Levert u  diensten of producten in een markt met vele concurrenten dan  moet u site wellicht een meer in het oog springende stijl krijgen. Uiteraard zonder dat deze schreeuwerig wordt want een klant is tegenwoordig goed ingelicht en op de hoogte van wat er zoal te koop is.

Kortom: uw website moet bij uw bedrijf en uw strategie passen

veel gestelde vragen

Een website is een verzameling samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon ‘gehost’ (= letterlijk: ‘geherbergd, onderdak geboden’) worden. De website is vervolgens op een of meer webservers gezet en is (meestal) opvraagbaar gemaakt via internet. Het woorddeel web in website verwijst naar het wereldwijd web en het Engelse site betekent plek. Een websitewordt ook wel aangeduid met het Engelstalige leenwoord site, dat in het Nederlands is aanvaard. Tevens bestaan er de Nederlandse woorden weblocatie of webstek voor. Deze woorden worden echter minder vaak gebruikt. 

HTML is de afkorting van Hyper Text Markup Language. In het Nederlands : “opmaak taal”.

Iedere website op internet bestaat uit webpagina’s die gemaakt zijn met HTML.

HTML kan dan ook beschouwd worden als onmisbaar bij het maken van websites.

CSS staat voor Cascading Style Sheets. Ook de term “Style Sheets” wordt wel gebruikt. In het Nederlands opmaakcode dat voor een deel bepaalt hoe je webpagina wordt weergegeven. Zo kun je bijvoorbeeld via CSS aangeven hoe je koppen, sub koppen, lettertype, lettergrootte, kleur en tekst in de pagina eruit moeten zien.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden.

Een CMS is een systeem achter een website, dat je in staat stelt een website op eenvoudige wijze te beheren. 

Wij maken, indien gewenst, een website geheel in html5 en css3. Dit is echter wel tijdrovend en daarom meestal de beste maar ook de duurste oplossing.

Als alternatief kunnen wij ook een website maken die gebaseerd is op een bestaand sjabloon welke aangepast wordt aan uw huisstijl en visie.

Maar uiteraard kunnen wij ook een WordPress website voor u maken.

 

Het antwoord hierop is niet eenvoudig te geven. 

Wilt u een website laten maken die uniek is en eenmaal online niet vaak aangepast hoeft te worden dan is een website  ontworpen in html en css wellicht de beste keuze.

Wilt u een website die vaak aangepast moet worden met nieuwe items dan is een WordPress site een goede keuze.

Het ontwerpen en bouwen van een site is maatwerk. Een vaste prijs is derhalve niet mogelijk.

Indien u een aanbod ziet van een website ontwerper met een vaste prijs dan betaald u daarvoor te veel of uw site wordt afgeraffeld omdat het budget op is. Wij werken voor een vaste uurprijs van 80 Euro

Bij DeWebsiteOntwerper.nl is alles mogelijk. 

Nieuwsgierig geworden?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM TE BESPREKEN
WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR UW NIEUWE SITE.